1 februari - Eetdag Sint-Vincentius Leopoldsburg

13-01-2020 13:36

De Sint Vincentius Conferentie Leopoldsburg organiseert op 1 februari 2020 haar jaarlijkse eetdag. Dit jaar is het een mosseldag.

Onze doelstelling is dan ook om deze eetdag uit te laten groeien tot een jaarlijkse terugkerende activiteit.

 

Onze Conferentie neemt  deel aan allerlei plaatselijke activiteiten zoals De Groote rappel, kerstmarkt enz.

 

Wij organiseren deze eetdag om twee redenen.

 

In eerste instantie uiteraard voor het financiële luik. De giften die onze Conferentie jaarlijkse ontvangt heel miniem en in het geheel niet voldoende om de werking te garanderen.

 

Maar ook proberen wij op deze wijze de plaatselijke bewoners kennis te laten maken met onze Conferentie. Dit brengt onrechtstreeks (denken we aan giften van voeding, speelgoed, kleding) op langere termijn voordeel op

 

De opbrengst van deze eetdag gaat volledig naar de werking van de Sint Vincentius Leopoldsburg en komt ten goede van de kansarme gezinnen van Leopoldsburg.

 

Indien u interesse hebt om Sint Vincentius Leopoldsburg te steunen en om deel te nemen aan deze eetdag, stuur ons uiterlijk 25 januari een mailtje  (sint.vincentius.leopoldsburg@hotmail.com )

 

Om praktische redenen zal uw reservatie geregistreerd worden wanneer u het totaalbedrag hebt overgemaakt op het rekeningnummer van Sint Vincentius Leopoldsburg (BE45 9730 6192 0689).

U ontvangt na betaling een bevestigingsmailtje.

Hierbij kan u de 2020.inschrijvingskaart..pdf (134708)  vinden. 

 

Wij heten u heel graag van harte welkom op 1 februari in de Parochiezaal Strooiendorp., Rode Kruisstraat, 2, te Leopoldsburg.

 

 

Het team Sint Vincentius Leopoldsburg